|
 |
 |
|
|
Obecny czas: Czw Wrz 09, 2010 11:00 pm
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
agass
Dołączenie: Wto Mar 31, 2009 7:08 am Posty: 1
|
 Zakładam lokatę
Witam mam troche "wolnych" pieniędzy i chcę założyć lokatę. Już sie troszkę zoreintowałem w tej materii, ale chciałbym poznać wasze subiektywne opinie na ich temat i banków w których te lokaty zakładacie. Czy jest coś o czym powinienem wiedzieć, a o czym się nie mówi ? Na co zwrócić uwagę w umowie. Wiadomo jak trzeba teraz z bankami uważać. Instytucja zaufania publicznego zamieniła się ostatnio w intstytucję podejrzaną publicznie.
|
| Wto Mar 31, 2009 7:13 am |
|
 |
|
|
 |
|
radek
Dołączenie: Czw Mar 25, 2010 11:15 am Posty: 20
|
 Re: Zakładam lokatę
Hehe, przesadzasz trochę. Lokaty to bezpieczna sprawa, ciężko coś w umowie niewygodnego zapisać. Po prostu dostajesz parę groszy i tyle. Uważam, że nie opłaca się ten interes.
|
| Czw Mar 25, 2010 4:54 pm |
|
 |
|
Rubin
Dołączenie: Czw Mar 25, 2010 11:26 am Posty: 20
|
Opłaca się jeśli inwestujesz większą sumę i chcesz mieć 100% pewność zysku. Czasami lepszy mniejszy ale pewny niż duży nierzeczywisty.
|
| Pią Mar 26, 2010 1:54 pm |
|
 |
|
RoKi
Dołączenie: Czw Mar 25, 2010 11:24 am Posty: 20
|
Lokata to tylko strata czasu. Nawet kupując byle jaki udział w funduszu zarobisz więcej.
|
| Nie Mar 28, 2010 1:49 pm |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
 |
|